• ¡Disponible sólo en Internet!
Samarrillera BENVINGUDES
  • Samarrillera BENVINGUDES
  • null

Samarrillera BENVINGUDES

15,00 €
ESLÒGAN: Benvingudes refugiades ORIGEN: (de la campanya internacional Refugees Welcome) http://samarrilleres.org/no-borders/
Tamaño
Color
Tallaje
Cantidad

Després de quatre anys de conflicte armat, desintegració econòmica i fragmentació social, la geografia humana de Síria s’ha transformat igual que la població que s’ha reduït un 15%. Síria s’enfronta a una emergència sense precedents que està assolant a la població. I que en molts casos estan havent de sortir del país empesos per la violència. Basten poques xifres per comprendre les dimensions de la crisi humanitària: 210.000 persones han mort, 840.000 han resultat ferides, quatre milions de sirians han fugit com a refugiats, i un altre milió i mig han emigrat buscant treball a altres llocs, mentre que més de sis milions de sirians (aproximadament el 40% de la població) estan desplaçats dins del país. Entre els més vulnerables es troben els nens i nenes.

sam_benvingudes
11 Artículos
  • Política de seguridad. Solo utilizamos formas de pago seguras: transferencia bancaria (Euros), Faircoin y criptomonedas. Política de seguridad. Solo utilizamos formas de pago seguras: transferencia bancaria (Euros), Faircoin y criptomonedas.
  • Política de envío. Cada tienda utiliza los métodos de envío que considera más adecuados. Al comprar se puede elegir entre todos los disponibles. Política de envío. Cada tienda utiliza los métodos de envío que considera más adecuados. Al comprar se puede elegir entre todos los disponibles.
  • Política de confianza y devolución. Bazar guarda el pago del comprador en depósito durante 15 días para asegurar una compra sin problemas. Si ocurre alguna incidencia se podrá resolver de la mejor manera o el importe será devuelto al comprador. Esto hace que Bazar sea un mercado seguro y confiable. Política de confianza y devolución. Bazar guarda el pago del comprador en depósito durante 15 días para asegurar una compra sin problemas. Si ocurre alguna incidencia se podrá resolver de la mejor manera o el importe será devuelto al comprador. Esto hace que Bazar sea un mercado seguro y confiable.